lördag 12 mars 2011

Mat & prat & kaffe

En helg med umgänge av stora mått.

Käraste dotter fyllder jämna år, vilket har inneburit en veckas förberedelser av bakprojekt för henne. Vi har avnjutit första födelsedagskalaset med enbart hembakat, på ungefär tjugo år. Allehanda vänner och släkt har gästat oss. Fem kannor kaffe, ungefär sjuttiofem koppar, har kokats och avnjutits under dagen. Tårta, småkakor, chokladbollar, vaniljbullar och cupcakes har serverats och tagit slut.
Chili con carne på ca två och ett halvt kilo köttfärs, samt en liten Chili sin carne på quorn, har tillagats och nästan gått åt. Tror, trots det, att det finns kvar så pass att det räcker till middag i morgon också.

Hockey för vissa, möhippa för andra. Lite skoter för ett par, tre stycken och slutligen inflyttningsfest för födelsedagsbarnet och lite lugn och ro för mig själv.

Jag längtar till kursdag i morgon, andra delen av Reiki Master. I dag fick jag ge första helbehandlingen till någon jag tycker mycket om, vilket resulterade i stor avslappning och önskemål om fler tillfällen. Och det är ju enkelt att lösa!

Ytterligare en fin helg är snart till ända. Och många fler väntar!

3 kommentarer:

Lizz sa...

OOh, vad spännande med din kurs, lycka till ;)

Anonym sa...

Va bra att du återupptagit skrivandet, har saknat det. Kram från Lena

Pia sa...

Kursen är jättespännande och har gett mig helt nytt perspektiv på tillvaron! Tack!
Och tack Lena, för att du vill läsa. Jag har själv saknat orden när de har varit borta ett tag.