fredag 8 april 2011

Helg igen!

Och så var jag en vecka äldre igen. Eller kanske två. Det verkar vara helgskrivande nu för tiden, av någon anledning är det bara helgerna som rymmer nog mycket tid för att skriva en rad eller två.

Denna helg startade med Jerry Williams med middag och två glas vin. Underbara mormor har stått för middag och sällskap till Lille son. Käraste grannen stod för skjuts till och från staden. Fast egentligen blev det bara till, vi fick skjuts hem till byn, av middagssällskapet. Käraste dotter hade tänkt åka med oss hem, men var inte beredd på att det skulle bli så tidig hemfärd. Jag lovade, utan att fråga, att Underbara mormor skulle skjutsa hem henne några timmar senare. Och det löste sig, naturligtvis. Vad skulle vi göra utan alla härliga människor som finns till vårt förfogande och till vår hjälp, när helst vi behöver?

I morgon kommer Älskade dotters hela klass för att släpa träd. En modevisning står för dörren om en månad eller två och där behövs trädstammar, si så där en tjugo stycken. Älskade maken följer med ut i skogen för att sköta om motorsågen, släpandet står klassen för. På kvällen äter vi middag tillsammans med Käraste grannen och hennes Lille son.

På söndag stundar sista kursdagen och jag längtar. Inom kort är jag Reiki Master och det känns mycket bra. Egentligen känns det alldeles underbart!


Inga kommentarer: