tisdag 16 november 2010

En helt vanlig kväll

Först middag med färska hamburgare, isbergssallad, gul lök, tomat, tre sorters dressing, finsk saltgurka, cheddarost och så hamburgerbröd för vissa. Mjölk och vatten och färskpressad apelsinjuice som dryck till maten. Några chokladbitar till efterrätt. En lagom disk ligger i blöt och väntar på mig.

Sedan läxa för Lille son. Lättsammare att göra läxan om man har rätt bok med hem och för all del, även veckobladet där står vilka sidor som ska läras in. Resterande kvarten av veckans matte blev i alla fall slutförd. Det betyder att det tyngsta arbetet är utfört och bara den lättaste biten kvar, de engelska glosorna.

Älskade maken hos grannpojkarna och monterar in pelletspanna. Minus sjutton ute, ganska viktigt att dom blir klara i kväll...Dotter vid dator för att föra över sina tusentals bilder till nya hårddisken. Store son i bilfixarbranchen som vanligt.

Själv sitter jag här och inväntar "Vem tror du att du är" på TV klockan åtta. Kanske blir det disk före och massage av Dotter och kanske ska jag öppna posten också.

Inga kommentarer: